樂古Nakuz

標題: 都唔知點解一定叫不滅同魔塚打~ [打印本頁]

作者: 瑩姐    時間: 10-6-2009 02:15
標題: 都唔知點解一定叫不滅同魔塚打~
[[bao_48]] [[bao_48]] [[bao_48]] d廢人淨係識叫人打~自己又報唔到仇~係咁叫人打...來個幸災樂禍都白痴既~你估打完我地不滅唔會打埋你~唔好理我地點打機但我地一條心一定唔會扮npc[[bao_20]]
作者: 霸天    時間: 10-6-2009 04:48
可能佢地d人 認為 2個服既絕世大魔頭遇上 必定有一番龍爭虎鬥掛
不過 想入場睇戲食花生既人 應該唔少
作者: choika777    時間: 10-6-2009 12:17
d人係咁 唔洗理 香港一向多傻仔
作者: LKAIP    時間: 10-6-2009 13:57
因為佢地想漁人得利囉[[onion_59]]
作者: γαη☆°    時間: 10-6-2009 14:22
[] [] [] d廢人淨係識叫人打~自己又報唔到仇~係咁叫人打...來個幸災樂禍都白痴既~你估打完我地不滅唔會打埋你~唔好理我地點打機但我地一條心一定唔會扮npc[] ...
瑩姐 發表於 10-6-2009 02:15

快D合SER啦v___v;  打機為開心JA.. 吾洗甘勞氣,
人地講咩吾洗理啦-口-`.. 無視都不錯..  我係尚香SER都係甘諗v__v
作者: LKAIP    時間: 10-6-2009 14:33
如果個個好似妳甘諗會好玩好多 , 可惜.....[[onion_66]]
作者: mandymiu    時間: 10-6-2009 16:06

懵婆,你以為不滅真係好top咩
你咪繼續陶醉係不滅日後成為關ser大團囉
作者: mandymiu    時間: 10-6-2009 16:08
快D合SER啦v___v;  打機為開心JA.. 吾洗甘勞氣,
人地講咩吾洗理啦-口-`.. 無視都不錯..  我係尚香SER都係甘諗v__v
γαη☆° 發表於 10-6-2009 14:22

佢地d言行同打機個樣好大分別嫁@@
作者: mandymiu    時間: 10-6-2009 16:08
因為佢地想漁人得利囉[[onion_59]]
LKAIP 發表於 10-6-2009 13:57

我地有金執??????有趣
作者: mandymiu    時間: 10-6-2009 16:10
可能佢地d人 認為 2個服既絕世大魔頭遇上 必定有一番龍爭虎鬥掛
霸天 發表於 10-6-2009 04:48

算啦 你地不滅比埋去弱雞咁多
枉你仲咁唔知醜叫自己團做大魔頭
笑大人個口 哈哈哈哈~~
作者: 風云決    時間: 10-6-2009 16:22
關咩事...魔塚打不滅咪打不滅...唔洗講咁多點解...
作者: ttttttttte    時間: 10-6-2009 17:02
choika777 發表於 10-6-2009 12:17

你已經係一個啦...
不滅依家淆底咁快打定輸數喇?
之前係度o也文o也武...
抵你地比人滅啦...
到時唔好叫不滅...
叫必滅啦...
作者: ttttttttte    時間: 10-6-2009 17:06
[] [] [] d廢人淨係識叫人打~自己又報唔到仇~係咁叫人打...來個幸災樂禍都白痴既~你估打完我地不滅唔會打埋你~唔好理我地點打機但我地一條心一定唔會扮npc[] ...
瑩姐 發表於 10-6-2009 02:15

咁咪睇下你地不滅比魔塚打又報唔報到仇囉...
我地比人打就預左嫁喇...
不過想睇下你班自稱趙ser第一團點比人打殘先啦...
我地死一百次都抵啦...
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 17:30
不滅 勁有因為   花家
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 17:31
可能人地想睇花家打交
作者: tommy3c27    時間: 10-6-2009 18:22
choika777 發表於 10-6-2009 12:17
你咁講係咩意思???侮辱香港人?
作者: ttttttttte    時間: 10-6-2009 20:07
可能佢地d人 認為 2個服既絕世大魔頭遇上 必定有一番掛龍爭虎鬥
霸天 發表於 10-6-2009 04:48

龍爭虎鬥...?
不滅比人禁住黎打咋掛...
或者成個團d人都揪得贏人地幾個魔塚既人既...
我睇好你呀不滅...
希望你地真係揪得贏人地一兩個魔塚既人啦...
作者: michaweol    時間: 10-6-2009 20:46
desitiny 發表於 10-6-2009 17:30

不滅 有e+咁既實力 好大部份都係因為花家 既努力
但係 唔代表我地其他人 沒份幫手咁....
請你搞清楚d 唔該...
作者: 瑩姐    時間: 10-6-2009 20:50
[[bao_03]]我地就冇人會退嫁喇......大家出入小心d囉咁!
作者: tim9051311    時間: 10-6-2009 21:14
不滅,可能連蜀都都打得勝!
作者: bestso88    時間: 10-6-2009 21:29
合左ser就知咩事喇...
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 22:10
味合(花家) e經係度哈哈霸霸  5知你地孫ser個個會5會刀係一樣哈哈霸霸呢
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 22:11
如果2方大戰起上呢  我地d路人甲5知有冇事
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 07:25

果條tttttttt 唔知咩春既人兄, 你比不滅打得多, 打蒙左你呀???
我地雖然遲個孫ser d 人玩半年時間, 唔代表我地D人真係差得鞏遠
成團人都只殺幾個? 吹就得!! 唔好下下隨口up 就當秘笈先得ga
加上就算我地打輸, win 既又唔係你~~! 呢個係main point lor
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 07:33

仲有個mandymui,  不滅係趙ser ,  的確係top, 你可唔可以否定呢個事實先?
定話你又係趙ser 果班 舌戰高手之一呀? 平時比人打得多果D 憤怒青年呀~~???
不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓能醒未呀你, 懞能
作者: ~呀杰    時間: 11-6-2009 09:17
蜀都打得嬴又點 鳳舞呢 夢幻呢 蜀皇呢 仲有高手 新城 臥龍都有
作者: 諸葛謹    時間: 11-6-2009 10:53
仲有個mandymui,  不滅係趙ser ,  的確係top, 你可唔可以否定呢個事實先?
定話你又係趙ser 果班 舌戰高手之一呀? 平時比人打得多果D 憤怒青年呀~~???
不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:33

你果面TOP又唔係合左SER就TOP嫁啦喎..
作者: myeess    時間: 11-6-2009 11:07
不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:33

咁你又訓醒未呀?[[onion_57]]
人地叫mandymiu~編輯完都打錯人地個名

總之到時合左ser就知邊個勁啦~
作者: 小幻仔    時間: 11-6-2009 11:08
唔明點解不鴻會問d咁既問題??怕??
作者: 諸葛謹    時間: 11-6-2009 11:10
蜀都打得嬴又點 鳳舞呢 夢幻呢 蜀皇呢 仲有高手 新城 臥龍都有
~呀杰 發表於 11-6-2009 09:17

種有同樣都係魏既 不破,東風呢? 雖然大家都係魏但計實力 唔會差好遠...
作者: fky920    時間: 11-6-2009 11:32
下,,,, 人地d人全身金字百變....d秘文你地都唔知見過未...
不滅會打得嬴?
作者: 可惜不是你    時間: 11-6-2009 11:49
desitiny 發表於 10-6-2009 17:30

唔會吧 花家勁d咩?? 舌戰勁?? 裝又唔係好 佢地好彩收到幾個勁裝既人咋??
作者: 羽鳳    時間: 11-6-2009 12:07
我le d 奶媽出去非安全區真係要帶定幾個娃娃係身[[bao_29]]
作者: 手乂臂    時間: 11-6-2009 12:35
我地生日會都好勁架~不如我地尚香ser蜀,吳,魏一起打掛不滅班能人啦~
作者: 樂天小魚仔    時間: 11-6-2009 12:39
期待合SER[[onion_51]]
作者: ~呀杰    時間: 11-6-2009 12:55
魏國點會打返同國人 都有問題
作者: gunfung    時間: 11-6-2009 12:56
兩個ser既開ser時間, 人流等因素都唔同, 都唔明你地點解係都要拎d團黎比
不滅唔夠打好出奇? 好過d人剩係識企係安全區舌戰鬥千里多lo, 你地就慢慢憧憬1ser d高手打救你地 無d出息[[bao_33]]
作者: kitlovekwai    時間: 11-6-2009 12:59
好期待合ser..到時一定好好玩..[[onion_60]]
作者: ~呀杰    時間: 11-6-2009 16:10
空心諗住殺 不滅D人?      其實你地如果唔想比人打 就唔好打其他國人 孫SER D人一定唔會打你 但除左某D團外
作者: ttttttttte    時間: 11-6-2009 17:51
果條tttttttt 唔知咩春既人兄, 你比不滅打得多, 打蒙左你呀???
我地雖然遲個孫ser d 人玩半年時間, 唔代表我地D人真係差得鞏遠
成團人都只殺幾個? 吹就得!! 唔好下下隨口up 就當秘笈先得ga
加上就算我地打輸, win 既 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:25

你個b乜春kai子,我冇比不滅打囉!純粹係睇不滅唔順眼喎...
(成團人殺得幾個人)呢個係用黎做比喻...
直接d係話你地不滅廢呀(同魔塚比)...明唔明呀...?
作者: ttttttttte    時間: 11-6-2009 17:54
[]我地就冇人會退嫁喇......大家出入小心d囉咁!
瑩姐 發表於 10-6-2009 20:50

出入小心d...?
顧掂你自己先啦...
不滅同魔塚比真係比死人嫁...
作者: ttttttttte    時間: 11-6-2009 17:58
兩個ser既開ser時間, 人流等因素都唔同, 都唔明你地點解係都要拎d團黎比
不滅唔夠打好出奇? 好過d人剩係識企係安全區舌戰鬥千里多lo, 你地就慢慢憧憬1ser d高手打救你地 無d出息[] ...
gunfung 發表於 11-6-2009 12:56

點解(好過d人剩係識企係安全區舌戰鬥千里多lo)呀...?
人地寸你咪寸你...
出千里咪出千里...
唔夠打就要靠寸嘴嫁喇...
唔通唔夠揪仲要出去死多幾次呀...?
作者: 風云決    時間: 11-6-2009 18:17
我地講冇用...遲D打咪知囉...PS不滅唔好轉國喎)
作者: lem0ntea    時間: 11-6-2009 18:34
空心諗住殺 不滅D人?      其實你地如果唔想比人打 就唔好打其他國人 孫SER D人一定唔會打你 但除左某D團外
~呀杰 發表於 11-6-2009 16:10

你hi大左a.a?赤壁吾打人玩黎托.咁想單機番去玩gta啦v_v
作者: bestso88    時間: 11-6-2009 18:41
我地講冇用...遲D打咪知囉...PS不滅唔好轉國喎)
風云決 發表於 11-6-2009 18:17

不滅轉國都會有人開紅姐...
(我魏的 = =" )
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 18:42
你個b乜春kai子,我冇比不滅打囉!純粹係睇不滅唔順眼喎...
ttttttttte 發表於 11-6-2009 17:51

原來真係舌戰高手, 人地想講咩都唔明
算吧, 你睇順眼, 我阻你唔到, 期待合ser ,
不滅就算打輸, 都係一個硬團, 家下唔係輸唔起lor
起碼唔會做NPC, 玩舌戰
我早半年前玩, 我都會勁, 知唔知呀, 癈!
作者: SMS神    時間: 11-6-2009 19:41
魔塚係大魔頭咩???唔係夢幻團咩 而家好似夢幻團打人同上大頻最多啵
作者: kinoma    時間: 11-6-2009 19:51
魔塚係大魔頭咩???唔係夢幻團咩 而家好似夢幻團打人同上大頻最多啵
SMS神 發表於 11-6-2009 19:41

小朋友.你無野丫? 係到開個新ac搞事丫?
作者: desitiny    時間: 11-6-2009 19:52
我會忍身睇大戰
作者: ttttttttte    時間: 11-6-2009 20:53
原來真係舌戰高手, 人地想講咩都唔明
算吧, 你睇順眼, 我阻你唔到, 期待合ser ,
不滅就算打輸, 都係一個硬團, 家下唔係輸唔起lor
起碼唔會做NPC, 玩舌戰
我早半年前玩, 我都會勁, 知唔知呀, 癈! ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 18:42

舌戰點及你呀...?
不滅輸都可以比你講到咁型...
硬團?硬膠團有你份...
早半年前玩?
如果我早d出世仲有錢過李家誠啦...
作者: 瑩姐    時間: 11-6-2009 20:54
[[bao_25]] 開e個po係想同d傻仔講我地不滅唔係你話打就打~就算人地打到黎我地都唔會驚~!!!
唔似你地d傻仔唔夠打就閃入安全區到吠~
同埋我出入真係好小心嫁^^長期隱身^^等你出黎丫嗎~你叫咩名咩ser嫁~等我見到你現身比你睇下丫嗎[[bao_06]]
作者: SMS神    時間: 11-6-2009 21:51
小朋友?你又知我幾歲??唔開ac點留言呀?唔想話你白痴都唔得=.=
如果打幾個字都可以攪倒事咁勁就好喇~~又或者你覺得我講完你又好嬲既 咁你應該 e q有問題
作者: ttttttttte    時間: 11-6-2009 21:54
[] 開e個po係想同d傻仔講我地不滅唔係你話打就打~就算人地打到黎我地都唔會驚~!!!
唔似你地d傻仔唔夠打就閃入安全區到吠~
同埋我出入真係好小心嫁^^長期隱身^^等你出黎丫嗎~你叫咩名咩ser嫁~等我見到你現身比你睇下 ...
瑩姐 發表於 11-6-2009 20:54

傻仔既係你地不滅...
我地唔夠打當然會走...點會似d傻仔仲企係度比人打死...
以為自己死係度會好型咩...?
你出入咁小心就睇路唔好仆x呀...
我個名好易記嫁喳...
叫做不滅收得皮...
個名用黎形容依家既不滅真係幾貼切嫁...
得閑add下我...
等你唔夠人打都確保自己唔好入安全區...
費事你地不滅又會比人話安全狗啦...
我教下你點樣搵方法避開人地追殺喇啵...
作者: desitiny    時間: 11-6-2009 22:39
不滅 d人刀幾勁  要十幾廿個人打先打得死  你地5好睇不滅5起  仲有咪睇我地趙ser5起  本人係蜀國人  好憎不滅
作者: 紫風幻影    時間: 11-6-2009 22:49
作者: com.hk    時間: 11-6-2009 22:54
不滅依家D人係幾勁......
不過合左ser之後就[[onion_57]][[onion_57]]
作者: 霸天    時間: 11-6-2009 22:59
ttttttttte 發表於 11-6-2009 17:51

我地同魔塚比 就算真係廢 又如何??
需要你呢個局外人做評價??
勁過你就已經好滿足啦
作者: com.hk    時間: 11-6-2009 23:08
57# 霸天[/
我地係有言論自由嫁,不滅狗
作者: 大鬼    時間: 11-6-2009 23:26
作者: 阮一丁    時間: 12-6-2009 01:31
風雲決, 我都係著平民裝架咋, 仲要唔識pk, 不過你夠做咪埋黎囉.
作者: kitlovekwai    時間: 12-6-2009 03:37
好重火藥味。@@"期待合服..[[onion_60]]
作者: ~呀杰    時間: 12-6-2009 08:39
紫風@@  趙ser d人話不滅勁 10幾20個先圍死 10幾20個咩先 豪傑裝? 仲要白光?
作者: 手乂臂    時間: 12-6-2009 12:43
頂你個肺,收啦~咁能人,你唔好去死!~打咪打lo,好好睇架~
作者: michaweol    時間: 12-6-2009 13:59
60# 阮一丁
平民裝....呃人咩..
作者: tommy3c27    時間: 12-6-2009 14:03
[]我地就冇人會退嫁喇......大家出入小心d囉咁!
瑩姐 發表於 10-6-2009 20:50
冇人會退?我睇到有不滅既人頭上冇"不滅"2字,我有幻覺@@?
作者: LKAIP    時間: 12-6-2009 15:28
我無退[[onion_59]]
作者: ~呀杰    時間: 12-6-2009 15:57
風雲決, 我都係著平民裝架咋, 仲要唔識pk, 不過你夠做咪埋黎囉.
阮一丁 發表於 12-6-2009 01:31
你睇下係唔係平民裝
作者: ttttttttte    時間: 12-6-2009 17:16
我地同魔塚比 就算真係廢 又如何??
需要你呢個局外人做評價??
勁過你就已經好滿足啦
霸天 發表於 11-6-2009 22:59

勁過我就好滿足...?
我承認自己pk廢呀...
我全身普天同慶裝...
你地勁過我又如何...?
不滅同魔塚比始終都係...
作者: ttttttttte    時間: 12-6-2009 17:17
言論自由..笑!!宜家吾係吾俾你講野!!

係你左一句仆x.右一句垃圾!!

只會令人覺得你惡意中傷不滅姐[[onion_59]]
大鬼 發表於 11-6-2009 23:26

仆x係垃圾...?
你都講左...
大家都係同類啦即係...
惡意中傷不滅...?
趙ser大把人憎不滅囉唔該...
作者: zerox    時間: 12-6-2009 17:25
你hi大左a.a?赤壁吾打人玩黎托.咁想單機番去玩gta啦v_v
lem0ntea 發表於 11-6-2009 18:34

gta都要打人的=_= 講真所有online game都要打人架啦...
作者: ttttttttte    時間: 12-6-2009 18:18
gta都要打人的=_= 講真所有online game都要打人架啦...
zerox 發表於 12-6-2009 17:25

勁舞唔洗打人嫁啵...
作者: com.hk    時間: 12-6-2009 18:35
言論自由..笑!!宜家吾係吾俾你講野!!

係你左一句仆x.右一句垃圾!!

只會令人覺得你惡意中傷不滅姐[[onion_59]]
大鬼 發表於 11-6-2009 23:26

同你講咩,不滅狗
作者: desitiny    時間: 12-6-2009 19:04
我地趙ser認  我地係超級憎不滅(ME TOO) , 但係佢地刀係我地趙ser  你話打周打  姐係想哈我地成趙ser 所有ge人???
作者: 瑩姐    時間: 12-6-2009 19:05
你地講咁耐原來都唔係魔塚d人[[bao_27]] 講黎都廢........原來你地只係d平時比人蝦得多淨係識出字d人[[bao_26]] 比個服字你~ok[[bao_27]] 出咁多字得閒就升下裝喇  普天怪><  [[bao_24]] 我想問你夠唔夠戰場d怪打呀~要唔要幫手~出公頻叫下喇~可能我會幫你既[[bao_31]] [[bao_31]] [[bao_31]]
作者: com.hk    時間: 12-6-2009 19:17
洗你幫手,我吔冇團友咩
作者: 瑩姐    時間: 12-6-2009 19:20
75# com.hk

你d團友會唔會都唔夠怪打呀[[onion_48]] ......不滅都廢你地冇人打到戰場喇~升lvl都升唔升喇~都唔夠d怪打點升[[onion_59]]
作者: com.hk    時間: 12-6-2009 19:55
76# 瑩姐
你究咩,你吔不滅D人都係得花家打戰場勁
作者: ttttttttte    時間: 12-6-2009 20:26
你地講咁耐原來都唔係魔塚d人[] 講黎都廢........原來你地只係d平時比人蝦得多淨係識出字d人[] 比個服字你~ok[] 出咁多字得閒就升下裝喇  普天怪><  [] 我想問你夠唔夠戰場d怪打呀~要唔要幫手~出公頻叫下喇~可能我會 ...
瑩姐 發表於 12-6-2009 19:05

唔洗勞煩你既...
費事你比其他玩家打死啦...
你知嫁啦...
不滅咁多仇口...
一出安全區你就可能比人圍喇...
我話普天裝估唔到你真係信嫁啵...
不滅唔止多hkd戰士...
無知既人仲多...[[bao_06]]
作者: ttttttttte    時間: 12-6-2009 20:32
你地講咁耐原來都唔係魔塚d人[] 講黎都廢........原來你地只係d平時比人蝦得多淨係識出字d人[] 比個服字你~ok[] 出咁多字得閒就升下裝喇  普天怪><  [] 我想問你夠唔夠戰場d怪打呀~要唔要幫手~出公頻叫下喇~可能我會 ...
瑩姐 發表於 12-6-2009 19:05

你一聽到我講自己係普天裝...
語氣完全唔同左喎...
唔係驚魔塚驚到咁呀...?
作者: 瑩姐    時間: 12-6-2009 20:37
78# ttttttttte 唔洗勞煩你既...
費事你比其他玩家打死啦...
你知嫁啦...
不滅咁多仇口...
一出安全區你就可能比人圍喇...
我話普天裝估唔到你真係信嫁啵...
不滅唔止多hkd戰士...
無知既人仲多...[[bao_06]]

唔係無知掛~子龍ser咁多廢人~
何況你講d野咁廄普天裝都唔奇喇[[onion_57]] 我都想試下比人圍死比7個你咁既人圍都可能唔得[[onion_48]]

同埋我地不滅個個精英唔駛花家!!! 個個都可以刷晒所有副本[[onion_49]] 你唔會真係廢到個個副本都要幾個一齊先打到呀[[onion_59]] 過黎幫你喇~7頭[[onion_70]]
作者: =龍崎=    時間: 12-6-2009 20:44
塋姐你幾多歲...結左婚未...你係game叫咩名...可唔可以嫁比我呀
作者: 瑩姐    時間: 12-6-2009 20:54
[[onion_67]]求婚....................[[onion_41]]<--唔嫁人的
作者: 瑩姐    時間: 12-6-2009 20:58
=龍崎= 哥原來魔塚嫁喎~><~唔會捉我去打掛....................[[onion_50]] 唔好呀><
作者: 大鬼    時間: 12-6-2009 22:34
作者: com.hk    時間: 12-6-2009 22:38
84# 大鬼
咁你又同我講,Kai子
作者: 風云決    時間: 12-6-2009 23:33
條 洗咩講咁多姐....不如不滅你地索性問魔塚既人系咪要打  合ser就見到你地所謂既趙ser最強軍團...真系強果d就唔會出聲... 就好似北韓咁... 得粒核彈就牙刷刷 半粒威力都唔知有冇...人地美國咁多粒都咪出...得粒就牙刷刷
作者: com.hk    時間: 12-6-2009 23:42
係lo,趙SER最強軍團,問下魔塚系咪要打啦,你吔咁勁
作者: cliff01    時間: 13-6-2009 00:30
唔會吧 花家勁d咩?? 舌戰勁?? 裝又唔係好 佢地好彩收到幾個勁裝既人咋??
可惜不是你 發表於 11-6-2009 11:49

一語中的[[onion_10]]

仲有唔知邊個話不滅d人好齊心, 我就覺得不滅好快會散團了. 因為不滅最多的就係二五仔[[onion_29]]
作者: 霸天    時間: 13-6-2009 01:52
係lo,趙SER最強軍團,問下魔塚系咪要打啦,你吔咁勁
com.hk 發表於 12-6-2009 23:42

話明係趙ser最強啦
合左ser就唔係趙ser啦
文盲?? 定係唔理解文字呀???
作者: 小愛ㄨ    時間: 13-6-2009 02:39
作者: 諸葛謹    時間: 13-6-2009 07:59
不滅有無人一套裝有3粒狂?
作者: ttttttttte    時間: 13-6-2009 09:14
80# 瑩姐
你地不滅唔靠花家唔通靠你條2打6?
冇左花家不滅跟本冇人入...
只會有你呢種自以為勁揪既傻仔入...

作者: iwillkou    時間: 13-6-2009 09:15
未合SEV都咁多人討論=口="
作者: EXIA002008    時間: 13-6-2009 09:38
都未合ser就係度嘈,日日開片都有扮Lo[[onion_44]]
作者: kotoko1012    時間: 13-6-2009 09:51
=龍崎= 哥原來魔塚嫁喎~>
瑩姐 發表於 12-6-2009 20:58

係呀,佢仲係大佬黎架,唔好so佢呀~吳國d女佢溝晒,佢好忙架喇~
不如嫁俾我啦,我魏國架,可以同你相依為命,同生共死[[onion_51]]
你出到街俾龍k碌百變弓射就call我啦,我會化身成為你既守護天使[[onion_21]]
信我!!!我雖然打佢唔死,不過都可以幫你頂到幾箭架!!! [[onion_15]]
作者: 瑩姐    時間: 13-6-2009 09:53
我地不滅跟本就冇話邊個靠邊個[[onion_59]] 唔通你連打機都一味靠人咁核突[[onion_48]] 做人做到好似你咁淨係識諗住靠人~咁你唔好去死[[onion_49]] 7頭

我地齊唔齊心唔到你個外人講野~就算你地問花家我都信冇人會話係咪靠晒佢地[[onion_48]]
作者: 瑩姐    時間: 13-6-2009 09:56
同埋我都覺e家孫ser d人勁d~e個就係不掙既事實!!![[onion_54]]
但我地話e個只係現在~我地會努力成為最強既團[[onion_74]]
作者: ttttttttte    時間: 13-6-2009 09:56
如果花家走左不滅散硬啦...
唔通真係仲要靠你班2打6咩...
作者: ttttttttte    時間: 13-6-2009 09:58
你又知我一味靠人...?
你地自己一味靠花家咋掛...
作者: 瑩姐    時間: 13-6-2009 10:02
99# ttttttttte

一個估人做d咩都係因為自己係一個咁既人~你話得靠人~你自己一定係咁既人囉~花家唔會走~你唔駛諗我地就係一個團~係事實唔駛如果~!!![[onion_57]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontaftwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2