標題: 有關蕾既桑裝披風問題 [打印本頁]

作者: 牙月    時間:
標題: 有關蕾既桑裝披風問題
請問聲-.-有冇大大有蕾既桑裝披風,唔知係咪小弟唔好彩,打左好耐冇冇出,所以低能地在發意義既帖一問...
作者: ~天宮紫月~    時間:
令咩-. -蕾用
有霸氣,又加爆,exp,gp
作者: meow喵    時間:
牙月 發表於 8-7-2011 22:51

會加爆?
令唔令先-.-
最緊要令-.-
作者: smilehappy    時間:
應該有架,佢出得套裝出尼就應該有
令牙,仲要好有霸氣ha,
re喵喵.有加喔,我依家差披風同鞋就齊6件

re,smile師兄,甘可能係我唔好彩了
一係儲夠道具去製作~
令牙,仲要好有霸氣ha,
re喵喵.有加喔,我依家差披風同鞋就齊6件

re,smile師兄,甘可能係我唔好彩了 ...
牙月 發表於 8-7-2011 23:10

啱啱見到有人有 披風,post埋相出尼tim

一係儲夠道具去製作~
meow喵 發表於 8-7-2011 23:10

披風冇得合...
桑裝披風有得加爆!?
係lo...點解冇得合...我打左好耐,都冇....
岩岩發現左無得合Q_Q
作者: lianddy1994    時間:
以下係一套蕾姐姐嘅桑裝
一套嘅好處係可以有得加mp回復
但披風e樣野
真係可遇不可求
(我打冠軍征服出過幾件)

以下係一套蕾姐姐嘅桑裝
但披風e樣野
真係可遇不可求
(我打冠軍征服出過幾件 ...
lianddy1994 發表於 8-7-2011 23:16

看來你熱愛打任0.0
作者: S!u絕淚    時間:
乜任裝既披風都是合不了的
可憐我為左桑披痴狂
看來你熱愛打任0.0
meow喵 發表於 8-7-2011 23:17

打桑寵練lv好辛苦
不過我唔係熱愛打任
而係萌蕾姐姐=]
作者: Tiny4529    時間:
打桑寵練lv好辛苦
不過我唔係熱愛打任
而係萌蕾姐姐=]
lianddy1994 發表於 8-7-2011 23:19

我發現好多用呢個理由升蕾-.-
桑裝披風有得加爆!?
meow喵 發表於 8-7-2011 23:14

當然不是-.-
打桑寵練lv好辛苦
不過我唔係熱愛打任
而係萌蕾姐姐=]
lianddy1994 發表於 8-7-2011 23:19

-口-而我只覺得蕾的身材很棒!? ((拖走
當然不是-.-
牙月 發表於 8-7-2011 23:21

你岩岩又話有= =?
以下係一套蕾姐姐嘅桑裝
但披風e樣野
真係可遇不可求
(我打冠軍征服出過幾件 ...
lianddy1994 發表於 8-7-2011 23:16

啱啱就係見到你po相啦
可憐的我....為小蕾而瘋狂了
可憐的我....為小蕾而瘋狂了
牙月 發表於 8-7-2011 23:25

其次是因為AP角的原故= =?
如果冇ap角,我會為小愛而瘋狂的打桑裝ha
如果冇ap角,我會為小愛而瘋狂的打桑裝ha
牙月 發表於 8-7-2011 23:28

我都估到haha
如果你估唔到,我會嬲死你hhaaa
如果你估唔到,我會嬲死你hhaaa
牙月 發表於 8-7-2011 23:35

無可能估唔到-.-
你為左小愛 連師父都搵埋
但其實係因為c父,我先玩小愛ha
但其實係因為c父,我先玩小愛ha
牙月 發表於 8-7-2011 23:42

而我覺得玩小愛根本浪費時間...
依個講法就有保留.
依個講法就有保留.
牙月 發表於 8-7-2011 23:47

0.0實話實說
我玩小愛 因為似夏娜(?)
:$
只可以講就係,個個都有唔同興趣ha,係我角度又覺得小愛同小蕾都好好玩
作者: 小x信    時間:
而我覺得玩小愛根本浪費時間...
meow喵 發表於 8-7-2011 23:44

你錯了
你錯了
小x信 發表於 8-7-2011 23:57

請大大用小愛糾正我既睇法 haha
神手出聲了
留1,睇論文ha xd
請大大用小愛糾正我既睇法 haha
meow喵 發表於 8-7-2011 23:58

怒我冇能力糾正你既睇法v.v
怒我冇能力糾正你既睇法v.v
小x信 發表於 9-7-2011 00:01

你太謙虛了

留1,睇論文ha xd
牙月 發表於 8-7-2011 23:59

睇字海?
啱啱就係見到你po相啦
smilehappy 發表於 8-7-2011 23:23

我都係用返同一張相姐

我發現好多用呢個理由升蕾-.-
Tiny4529 發表於 8-7-2011 23:21

我之前因為想睇故事無聊到由白色巨塔打到前哨
之後覺得蕾姐姐有d似藤林杏(係key社fans就知咩事)
兩者都係女強人
係其他人面前唔會認輸
(詳情可打水龍哈斯果關  
中間有部份係講
管家叫dio做紫色頭髮高貴氣質公子
而蕾姐姐叫dio做明明很弱又要裝強的笨蛋)

而且我重覺得蕾姐姐係鐘意dio
兩者其實非常相似
加上杏篇係我clannad中最鐘意嘅一個故事
(未出智代after前  杏的人氣係最高嫁)
我對蕾姐姐有非一般嘅愛 0.0

重有
蕾姐姐張cg圖係敢多個女角之中最靚果張
真係紫色頭髮嘅高貴氣質公主
^.^

我e+次次開房個名都係叫
蕾姐姐又萌又可愛 但好可怕>﹏<
神手出聲了
~天宮紫月~ 發表於 8-7-2011 23:58

天宮你仲勁過我啦0.0
我都係用返同一張相姐

我之前因為想睇故事無聊到由白色巨塔打到前哨
之後覺得蕾姐姐有d似藤林杏(係key ...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 00:03

好一篇字海,說出蕾姐姐的高貴氣質,令我聽日要開始用蕾打任了
我好想轉蕾:(
好一篇字海,說出蕾姐姐的高貴氣質,令我聽日要開始用蕾打任了
smilehappy 發表於 9-7-2011 00:06

你有冇dio
如果dio有黑空
我可以教你點2min內完場
(打左幾百場哈斯+幾百場原始所得返黎嘅經驗....)
而家既我只係識玩洛 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
作者: 牙乂達    時間:
你有冇dio
如果dio有黑空
我可以教你點2min內完場
(打左幾百場哈斯+幾百場原始所得返黎嘅經驗....) ...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 00:09

路人一說:
拉思1mins30sec都可以完場-.-
路人一說:
牙乂達 發表於 9-7-2011 00:15

如果普攻秒怪當然可以
但我嘅方法係for一d普攻秒唔到怪
技又殺到嘅人
路人一說:
牙乂達 發表於 9-7-2011 00:15

大佬 幾多攻?
打樹人?_?
樹人?
蕾姐姐一下普攻就秒左了

(威利:點解征服boss又係boss  我又係boss 點解我條命會生成敢>.<)
同怪唔同命
樹人威威:我整係識請人食蘋果
apple?
我諗起喬_ _了
同怪唔同命
~天宮紫月~ 發表於 9-7-2011 00:30

從堪虞學上
胡子由面生到落屎忽嘅人
係會一生行唔好運
解決方法只有剪晒佢
作者: 〥心約    時間:
NO..係D地圖裝著夠幾多件就會+能力. 桑裝著4件會+17.8% EXP, 5件就+27.8% GP, 6件就+3.36%爆...你指住任何一件地圖裝禁F就體到會+D咩
樹人?
蕾姐姐一下普攻就秒左了

(威利:點解征服boss又係boss  我又係boss 點解我條命會生成敢>. ...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 00:29

征服(第3形態)都係拎黎比人秒架咋-.-
(如果你有能力做到就是)

NO..係D地圖裝著夠幾多件就會+能力. 桑裝著4件會+17.8% EXP, 5件就+27.8% GP, 6件就+3.36%爆...你指住任何 ...
〥心約 發表於 9-7-2011 00:53

其實我地已經離左題
征服(第3形態)都係拎黎比人秒架咋-.-
(如果你有能力做到就是)

其實我地已經離左題 ...
牙乂達 發表於 9-7-2011 01:01

其實講真有一句
用蕾打桑3個形態都可以一條命都唔死
(其實我成日講-.-)
真係左閃右閃等出技嘅最佳例子

不過都係果句
我唔識打小王>.<
其實講真有一句
用蕾打桑3個形態都可以一條命都唔死
(其實我成日講-.-)
真係左閃右閃等出技嘅最佳例子

...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 01:05

除左用地矛之外我唸唔到有咩其他方法傷到佢 -3-
除左用地矛之外我唸唔到有咩其他方法傷到佢 -3-
〥心約 發表於 9-7-2011 01:13

我係用保齡球+管家
淨低d ap唔會用
留黎出重力球避
(如果佢重出招 只可再用未日避-.-)

不過隻野都唔算難打
難係難在佢會召d吸mp/ap怪出黎-.-
我就好少用蕾...移動方式唔多慣 orz
我用DIO就會放復仇劍, 一見到佢扣到血就用海膽&普攻炮轟佢, 重複重複...
我就好少用蕾...移動方式唔多慣 orz
我用DIO就會放復仇劍, 一見到佢扣到血就用海膽&普攻炮轟佢, 重複重複.. ...
〥心約 發表於 9-7-2011 01:22

我一開始玩蕾都好唔慣佢d移動方式
但玩下玩下就習慣
習慣左之後就會覺得好好用=]
我一開始玩蕾都好唔慣佢d移動方式
但玩下玩下就習慣
習慣左之後就會覺得好好用=] ...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 01:26

對我黎講
都係MP角先係王道
我覺得拉思秒王真係唔錯
征服王好彩一下真係炸到二十條血
AP角我好快無血
當然除左ZERO

依家諗起,玩AP角,,,出技都要留下AP黎逃走....我成日都用鬼晒佢= =
對我黎講
都係MP角先係王道
我覺得拉思秒王真係唔錯
AP角我好快無 ...
牙乂達 發表於 9-7-2011 01:33

DIO少少AP就可以瞬移走佬啦.. LEY 前前就搞定 仲方便
DIO少少AP就可以瞬移走佬啦.. LEY 前前就搞定 仲方便
〥心約 發表於 9-7-2011 01:41

但係我覺得
蕾係速度上都係比唔上其他角色
佢地呢種都係幫助佢地閃避絕招姐
作者: 黑色毛衣    時間:
但係我覺得
蕾係速度上都係比唔上其他角色
佢地呢種都係幫助佢地閃避絕招姐 ...
牙乂達 發表於 9-7-2011 01:44

可以無限閃避絕招你重想點?
可以無限閃避絕招你重想點?
黑色毛衣 發表於 9-7-2011 08:51

問題在於
有時未必閃避到
作者: asd31133    時間:

ps.我係冇蕾ge...sad

91.17 KB, 下載次數: 1

對我黎講
都係MP角先係王道
我覺得拉思秒王真係唔錯
AP角我好快無 ...
牙乂達 發表於 9-7-2011 01:33

所以我先鐘意用蕾姐姐
我打任/PVP一定有招16AP嘅技
(PVE用1轉右第1招/PVP用1轉左第1招)
事關只係用16AP
你出緊管家/未日果時都回左LA

問題在於
有時未必閃避到
牙乂達 發表於 9-7-2011 10:54

蕾姐姐閃嘅特點係無敵時間(除左PVP比人捉果時)
如果運用得好
好多時征服boss第3形態扣人mp果招可以閃左去
甚至boss寵果招爆炸都閃到

而且其實蕾姐姐閃得唔慢
單單睇速度
只係拉c/克爆氣 先快過佢
當然
有d技術可以用係小愛等人身上速度都會快過佢
但最起碼打溶爐跑果關只係要停一次
(一開始連拉c都要停果個位)
之後就可以直奔終點

(不過打完幾場任就手殘就真=.=)

ps.我係冇蕾ge...sad
asd31133 發表於 9-7-2011 10:56

你連75lv翼都有...
有冇mp回復先
如果冇我會解左去...
係到我想順便問下`` AP角插MP吸收有冇用?
作者: 妹仔仔    時間:
牙月 發表於 8-7-2011 22:51

有霸氣咩-_-?
係到我想順便問下`` AP角插MP吸收有冇用?
黑色毛衣 發表於 9-7-2011 11:33

有用
不過我覺得作用唔大
而且有D招係吸唔到
PS DIO招ONRUSH
反而蕾姐姐隻天殘腳同管家可以吸到....
所以插HP卡重好
(事關我隻蕾D裝係要MP回復 已經有足夠AP)
有用
不過我覺得作用唔大
而且有D招係吸唔到
PS DIO招ONRUSH
反而蕾姐姐隻天殘腳同管家可以吸到....
所以 ...
lianddy1994 發表於 9-7-2011 12:25

THX多謝你ge意見``

歡迎光臨 (http://www.micro-dsp.comcncontaftwww.nakuz.com/) Powered by Discuz!