查看: 130243|回復: 1001
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ゼロの使い魔討論帖-第三季七月放送決定

oh....到了1000啦...第4次了..來個慶祝吧...
離第3仲有多少呢 [[yoyo_118]]
回復 支持 反對

萬分感謝  [[yoyo_172]]
原本我們期待的春季可以不能趕好..不過算吧...而是期待期待...

偶在此一謝 [[yoyo_210]]
回復 支持 反對

最簡單直接到圖片bucket吧 -v-
上傳完有條link比你copy的 [[yoyo_210]]
--------------
哈...我果班果然是最好的...看小說唔會給老師罵的..多好[[yoyo_210]]
但是今天看完了...歡樂就咁就沒了
今星期還逃去帶11去看[[yoyo_192]]
回復 支持 反對

期待小說+1
----------------
都怪那邊做得太慢,我說了...我要走上去炸佢班友 [[yoyo_212]]

回復 支持 反對

要暑假那遠 - -
呢到幾十萬人等到去暑假 [[yoyo_175]]
我暈了 [[yoyo_194]]
唉[[yoyo_055]]  再咁落去唔係辨法.....
等我找d圖來輕鬆下先 - -
回復 支持 反對

同人的給我炸[[yoyo_186]]
收圖原則還是最重要的是近似官方圖 - -+ 皇道[[yoyo_036]]

上頁有似看到長大也細粒的文字 - -
------------------------
難不成此方民種吧 - -
回復 支持 反對

哇 -  -
e~~蒂法唷 -﹏-|||
--------------------
如果再深入點..可以例明槍內是用穿甲彈...爆破彈咁 - -|||
回復 支持 反對

d泥人大大舊..比你一彈穿左都唔講得笑 -v-|||
有很大作用 - -
那爆破彈就更加不用說了 -v-
回復 支持 反對

11最尾看還是感人的說 [[yoyo_032]]
我要最新的 [[yoyo_039]]  13免了...
我等我果邊有書賣 - -  13也買了...  14有了嗎[[yoyo_186]]
-----------------------
有點翻譯不好引來誤會也慘的唷.....幸好沒中招....放心吧...行萬里路不如讀萬卷小說 [[yoyo_039]]  日後會明解
回復 支持 反對

我要多點零 T.T
愈零愈好...我唔想再見咁多巨的 T.T
-----------------
這次不炸....到他家拜..(念:本來無一物...本來無一物....
回復 支持 反對