打印 上一主題 下一主題
收起左側

邊套地圖裝最好睇?

關閉 [複製鏈接]
地圖裝係[0%]機會出現mp回復,hp回復,爆擊既屬性
所以實用性方面 地圖裝係低d既
ps.地圖裝不包括飾品. ...
叛逆小天 發表於 30-6-2011 22:10

真的?
敢蕾嘅武未冇得+爆LOL....
回復

有冇全set孔基裝
我睇個別部分好難想像著落身會點-.-
lianddy1994 發表於 30-6-2011 20:28

我有頭同鞋,可以諗到著左上身會變做成個毛毛人...
回復

可惜現在冇巴奈裝出有我實慢慢打成套做外觀
回復

吾洗多講 巴裝
回復

地獄之火+創世紀最型

回復

寒冰真係好_
回復

只要好好運用裝備既獨特之處一樣可以親到別具一格既造型
寒冰既頭盔算唔錯嫁
回復

討厭維凸個頭- -
and世紀個平頭- -
回復

地圖裝係[0%]機會出現mp回復,hp回復,爆擊既屬性
所以實用性方面 地圖裝係低d既
ps.地圖裝不包括飾品. ...
叛逆小天 發表於 30-6-2011 22:10

55 以我所知s3打番黎既地圖裝有mp回復,hp回復,爆擊
回復

回復 10# 叛逆小天

咁你就錯啦  我打唔少有爆擊同有血回既裝+武出黎((不過全部都冇用咁解.....))
-------------------------------------------------------------------------------------------
回正題: 我都係覺得巴裝第1 , 小桑裝第2
           不過可惜s4冇得打巴裝 唯有用小桑裝頂住先....
           之後就係聖鬥士裝啦....
           講真啦 , 講樣衰就真係件件都差唔多 , 但係真(傑恩)果套我覺得算係最靚嫁啦..
-------------------------------------------------------------------------------------------
題外: 話說樓主真係咁有心去打/合哂成套世紀裝  我真係輸哂-v-"
回復