樓主: [U]n-[N]a.m.e.d
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Alpha-X有世界級高手@@

原帖由 dickyking 於 22-6-2008 01:14 發表

你有冇睇post主題講乜 先入黎架 ??? 你眼睛沒問題嗎???
      你講野就真係無point啦!!  睇清問題先作答啦~~ 聰明..

醒目仔..你講d野仲唔係冇point!! 邊個話比你聽世界級高手一定要世界賽top果幾個?
大把你唔識既都係世界級啦..醒目..
仲有呀..你有冇睇過個demo嫁? 5秒就肯定佢係世界級技術啦..!!
開cheat 仲唔係全球最神? 你腦袋有問題呀?
一係你話比我聽..walle spawn forest neo LUQ ins carn 果d勁過cheater啦
咁我咪STFU 囉..醒目!!
你連打match都唔識..就講人地係唔係世界級!!
人地講緊係skill 呀 唔係match sens呀!!

回復 支持 反對

原帖由 3a 於 21-6-2008 11:16 發表
岩岩玩一個防外掛server
見到alpha既msn入到去比系統ban

條友咩名先??
回復 支持 反對

LOL,alpha team ? sxe got5 la
回復 支持 反對

原帖由 dickyking 於 21-6-2008 03:05 發表
世界級高手 是誰定的? 自己 ? 世界級高手是世界公開級比賽最top個幾個人物先叫世界級高手!
     ak,m4,awp---全球最強?  在那不到五秒的片段可能看出那全球最強?
        在那次世界公開比賽中宣布過主角有那種[稱 ...

你只係睇到5秒???你買過部腦啦,5分鐘你同我講5秒,你部腦用左加速?最TOP你知唔知叫乜?CS best player!!!你係文盲??定係只係唔識英文的中學生??網球錦標賽,好多個世界級球手打,個個都係最top果幾個??NBA,咁多隊,幾百個人,都係世界級球手,全部都要TOP5名SHOOTER?
番多啲學,問下老師----世界級點解,先黎同我串啦.你認為世界公開比賽要宣布主角係世界級嗎??這只證明你是一個白目,參加世界賽的,都是世界級高手!!漫畫?我由細到大都唔睇,你仲睇緊?你幾多歲,唔好比理由我要話你戇狗,白痴!!!
回復 支持 反對

原帖由 chick.6 於 22-6-2008 13:19 發表

比個網我DL好唔好,想DL好耐,搵唔到邊道DL,我唔想玩冇SXE的STEAM SER....成日有D.....CCA入死鬥SER"踩場"
回復 支持 反對

原帖由 chick.6 於 22-6-2008 13:19 發表

SP la

on lan la .... always sxe
回復 支持 反對

咩話 ALp咩野 team 勁??????????廢到爆 都話勁 , 佢比過咩野著數你地呀? 幫佢地個ALp咩野
宣傳? cheap 爆 我1抄3 佢就話我外掛 踢埋我 我再入 佢就stay我 ! 之後第2場 佢同我打正經
之後 1打5 點知!又比我打死哂 講完粗口 仲要用o3 o5 打我 佢都打我唔死 廢物!!!!!!!
回復 支持 反對

你地睇清楚d先好話人外掛呀
回復 支持 反對

Alpha-X 專收外掛= =

又唔打WCG, D人又話好勁wo, 比條友搞到外掛TeAm

開外掛都好玩既, 係我踢左d 外掛仔佢^__^
回復 支持 反對

anti-cheat? lol
我開個opengl32入去咩事都冇啦 @@
你地咁天真 以為真係淨係得cd hack?? ;P
回復 支持 反對