查看: 4674|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇英文rock歌推介-3-

好似Simple Plan 同Linking park戈d咁
有冇更多好推介呢??
thx^^
回復

回復 樓主 的帖子

hey..u...
好多人聽rock歌wor近排...囧"

我介紹你聽click five啦!試下先..其實唔算話太rock..但係你可以聽下一兩首先..都ok嘈gaXD
回復 支持 反對

The Click Five 的確唔錯~
推薦 Fall Out Boy, Green Day, Jonas Brothers
佢地D歌幾好聽
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

hey!你既簽名圖是什麼正band呢?

msn:abcmm1232000@yahoo.com.hk

可add我..我算係鐘意聽音樂之人啦^^"一齊討論下啦[[bao_31]]
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

jonas brothers pop得好好聽...超鐘意year3000[[m96]]
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

YEAR 3000其實係Busted的說[[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

係Fall Out Boy
我幾鐘意呢隊band
主唱把聲好正~即係右二那個
我第1次聽佢地既歌係Thnks Fr The Mmrs, 好鐘意呢首
佢地有翻唱mj首beat it, 我覺得都ok
主唱音質幾有水準, live都唱得好好!

同埋另外我仲想推薦下sum41
主唱..即係avril 個老公
佢地d歌都不錯聽~ In Too Deep呢首個陣係avril個concert度佢同佢老公一齊合唱的
都幾好聽~
回復 支持 反對

Jonas Brothers首Burnin' Up好聽啊
之前係vma個頒獎禮度有幾個獎都有提名
不過可惜全部輸哂比britney..哈哈
(britney係我女神黎:lol )

題外話: britney首新單曲womanizer&mv真係正爆
回復 支持 反對

Click Five舊碟比較rock
新碟轉左主音個風格都轉左好多
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

=.="風格邊有轉丫...只係個曲風可能變得更明瞭更大眾化姐[[bao_30]]
回復 支持 反對