樂古Nakuz

標題: 天使冰龍....你昆完我仲扮野- -? [打印本頁]

作者: heis    時間: 24-10-2008 18:08
標題: 天使冰龍....你昆完我仲扮野- -?
唉...你果日係擺攤區到話放ac...之後我俾佐錢(700)你你又唔俾ac(68lvec 小be)..你而家算係點- -?
仲而家仲要係game到唔應我?再唔俾ac唱你......
作者: 豬BE    時間: 24-10-2008 18:49
哇@____@我大名阿
作者: 牡丹靈姬    時間: 24-10-2008 20:06
阿BE宜家即係第幾手=0=?
作者: 豬BE    時間: 24-10-2008 20:45
吾清楚佢地d野- -
作者: 好戰神龍    時間: 24-10-2008 22:44
O...好多篇子ao~[[bao_27]]
作者: ~曲奇仔~    時間: 24-10-2008 23:20
汗= =
乜重有人信漫天d人唔呃= =?"
作者: 好戰神龍    時間: 24-10-2008 23:26
標題: 回復 6# 的帖子
5明bo~
漫天成日呃人咩~??[[bao_35]]
作者: heis    時間: 25-10-2008 13:14
之前我個盜仲要係同會架- -.....真係慘lo...同會都昆...
作者: xdxdlam    時間: 25-10-2008 18:14
原帖由 heis 於 24-10-2008 18:08 發表
唉...你果日係擺攤區到話放ac...之後我俾佐錢(700)你你又唔俾ac(68lvec 小be)..你而家算係點- -?
仲而家仲要係game到唔應我?再唔俾ac唱你......

天使冰龍我有佢MSN.....(我應該冇記錯,佢MSN名係叫冰龍)
洗唔洗比佢MSN你震爆佢?
作者: heis    時間: 25-10-2008 19:27
好...唔該你啊lam豬  [[bao_36]] 你係到講唔該~
作者: 叛逆卍蝦仁    時間: 25-10-2008 19:46
漫天D人係咁咖啦~囧~
下次入天女C到~~啍~~打死佢啦~~XD
作者: 花生b    時間: 25-10-2008 23:25
漫天係昆狗團黎_______咁都信?
作者: 好戰神龍    時間: 26-10-2008 00:21
走左團lu~[[bao_27]]
作者: 豬BE    時間: 26-10-2008 08:42
小BE  AC  而家好似係 任任-0-
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-10-2008 09:23
小BE  AC  而家係 任任-0-?

咁樓主又話天使冰龍唔俾小BE AC佢=0=?
作者: 豬BE    時間: 26-10-2008 09:32
我吾清楚= =
琴日見到隻小BE入返戀雪
佢話佢係任任-________-!!
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-10-2008 12:46
任逍遙??
佢果日同我講佢係飛飛....
BEBE...邊個飛飛@@?任逍遙一手唔係軒仔咩?
軒仔係咪收左曲奇仔AC?好亂@口@"""
作者: heis    時間: 26-10-2008 13:03
我估應該係咁...條卜 街收佐我錢...唔俾ac我之後..又放佐個小be掛..
作者: 豬BE    時間: 26-10-2008 17:48
任逍遙 吾係 一手架喇  我都吾知佢係邊個
不過佢同我講佢係任任lo=.=

個日見住任任 同埋  收我ac的人
話換ac-.- 好似  記住係好似= =
好似用左爆爆之前隻賊換-0-
作者: 花生b    時間: 26-10-2008 17:51
睇完你地講野+__="
我都亂=w=
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-10-2008 19:23
原帖由 花生b 於 26-10-2008 17:51 發表
睇完你地講野+__="
我都亂=w=

佢地係咁鬼亂@@
我都唔多明,呢個又唔係一手,果個又唔知係咪二手=0=

係啵,BEBE...果個任逍遙同我講佢叫飛飛
咁係任任定係飛飛@@
一個字:亂!!!!!!
作者: 龍井茶    時間: 26-10-2008 20:29
天下大亂...

分不清依加d  ac係邊個∼∼∼∼
作者: 豬BE    時間: 26-10-2008 20:37
哈哈-w- 總之-_-
小be 做咩 完全吾關我事=0=!!
作者: 好戰神龍    時間: 27-10-2008 22:03
小be係死物~
只係一件工具~
用完就算~[[bao_48]]
作者: 弓使神    時間: 28-10-2008 16:13
原帖由 豬BE 於 26-10-2008 17:48 發表
任逍遙 吾係 一手架喇  我都吾知佢係邊個
不過佢同我講佢係任任lo=.=

個日見住任任 同埋  收我ac的人
話換ac-.- 好似  記住係好似= =
好似用左爆爆之前隻賊換-0-

佢擺明唔係第1手啦..
我一個月前係天女唔小心大毒毒死左佢,
跟住佢狂報仇都殺我唔死,第2日我hi佢佢都嬲爆我添...
根住第3日,唔知點解我hi佢就話:「我係飛飛ㄚ..唔好再話我係任逍遙」= ="
作者: heis    時間: 29-10-2008 17:26
唉........咁講好少少..天使手然樣昆完我後..放佐小be俾二手任逍遙..咁明嗎- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontaftwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2