樂古Nakuz

標題: 5知買WHAT槍 急!!! [打印本頁]

作者: starmovie    時間: 5-3-2012 19:30
標題: 5知買WHAT槍 急!!!
我想買K2RAIL  又想買散彈    大家比D意見    如果系散彈   大家建議邊把用遊戲幣GE散彈   幫幫手
作者: ft-toby    時間: 6-3-2012 11:38
視乎你本身有幾多EURO係身
作者: bbnny    時間: 6-3-2012 20:06
買556啦你
作者: keithho1219    時間: 7-3-2012 16:38
人生第一支槍一定係步槍,第二支槍衝槍,第三支槍狙or霰彈
而最屈機的e幣霰彈就緊係Striker 12
作者: luikinghang    時間: 7-3-2012 18:32
衝鋒玩近攻先有用,步就買xm8/R4, 狙就買第一頁第一把個隻
作者: pakchau611    時間: 7-3-2012 21:31
步槍-我建議買SA58(我個人能操控)我自己都練了很久,不過可以練HK416,M14練熟2把,然後用sa58冇咁難用
衝鋒-我
建議買SR-2M,快狠準,用彈係所有衝鋒槍最快,而且我覺得佢好正><
散彈-
建議買Striker 12/Remington 870,快既話Striker 12,冷靜對戰Remington 870(仲有其他)
狙槍-建議買FRF2(個人喜好)我鍾意用佢係因為佢幾易玩,FRF2上手的話,會覺得佢很順手
作者: bbnny    時間: 7-3-2012 22:59
樓上果位,新手用58托-.-(我自己咪係),but我依家控58控得幾ok下-.-
步槍就556
衝鋒槍就kriss,呢把攻高,準,射速快(要改28彈)
散彈就sk12(垃圾槍,無技術)建議唔好買
狙槍就FR-F2 or R93
作者: 新手勿電    時間: 7-3-2012 23:05
步槍-我建議買SA58(我個人能操控)我自己都練了很久,不過可以練HK416,M14練熟2把,然後用sa58冇咁難用
衝鋒- ...
pakchau611 發表於 7-3-2012 21:31

你咩LV --
作者: 6638    時間: 8-3-2012 07:06
有錢就學我咁,買左t91永久先,再買dsr,買埋f2000,
剩低既抽曬euro
作者: pakchau611    時間: 8-3-2012 17:26
樓上果位,新手用58托-.-(我自己咪係),but我依家控58控得幾ok下-.-
步槍就556
衝鋒槍就kriss,呢把攻高,準,射 ...
bbnny 發表於 7-3-2012 22:59

如果係咁
我覺得556仲垃圾=9槍一把
上次汁左泥用泥清場,殺18死1
作者: pakchau611    時間: 8-3-2012 17:26
你咩LV --
新手勿電 發表於 7-3-2012 23:05

問泥做咩=-=
作者: pakchau611    時間: 8-3-2012 17:30
步槍就556
衝鋒槍就kriss,呢把攻高,準,射 ...
bbnny 發表於 7-3-2012 22:59

練HK416,M14練熟2把,然後用sa58冇咁難用
我建議ONLY,而且
HK416岩新手
如果你咁唔鍾意,我建議樓主可以用XM8,我愛槍

作者: 赤彗星    時間: 8-3-2012 19:51
回復 6# pakchau611

你既建議基本上新手係唔應該買既
作者: 新手勿電    時間: 8-3-2012 19:56
問泥做咩=-=
pakchau611 發表於 8-3-2012 17:26

見你好似識玩58咁
作者: pakchau611    時間: 8-3-2012 20:17
回復  pakchau611

你既建議基本上新手係唔應該買既
赤彗星 發表於 8-3-2012 19:51

Y,我新手係買個幾把D槍,第一把散係REMINGTON,衝鋒槍係SR-2M/MP7
第一把狙係FRF2,第一把步槍係HK416
作者: pakchau611    時間: 8-3-2012 20:17
見你好似識玩58咁
新手勿電 發表於 8-3-2012 19:56

我好廢^^
作者: 安全哥    時間: 8-3-2012 20:41
唔好買散彈,很多場禁用,步槍r4幾好,狙frf2,
作者: bbnny    時間: 9-3-2012 16:31
回復 10# pakchau611

知你勁啦,我用58殺好多(中士2級),信唔信由你
作者: starmovie    時間: 10-3-2012 14:39
多謝大家GE意見   但系小弟見到D人用AK107 bis好似好勁   大家覺得AK107BIS好5好用呀?
作者: nglamlam    時間: 10-3-2012 17:49
開鏡神準唔開收得工

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontaftwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2