查看: 2482|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

完全get唔到專家級成就

關閉 [複製鏈接]
頭先同班人打專家級醫院, 最後個個上哂直昇機, 一個都冇死,
不過得一個攞到 '' 除屍狂人 '' 果個成就

我同我個fd都係由大廳開始玩到上直昇機, 唔係中途加入
但連一個成就都冇,  '' 除屍狂人 '' 又冇, '' 你想証明什麼 ''既1/4 又冇

之前過埋機場同船屋既專家級, 都係一樣冇成就,

幾次都係冇開過任何cheat

向steam 反映左

無論dod:s , tf2個個成就都解到, 但就係l4d既專家級成就解唔到

回復

咁黑仔= =
steam果邊點同你講...我有d fd都試過咁
好在我拎晒[[bao_31]]
回復 支持 反對

原帖由 龍之心 於 8-12-2008 20:37 發表
咁黑仔= =
steam果邊點同你講...我有d fd都試過咁
好在我拎晒[]

唉 , 上次唔復我, 今次再去Support 到講多次
回復 支持 反對

如果知咩事...話比我地知...原來我都有個稱係有問題
係game入面就有拎到...但出到黎steam個網睇係冇拎到=[
回復 支持 反對

所以我都唔理=]
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

你想理都冇得理- -

因為你係non-steam @@
回復 支持 反對

講起成就...

有次我係最終章先加入..果次就訓教見到有間最終章咪入去玩下...

點知玩完就拎左個DO NOT DISTURB 同 STAND TALL -.-

搞到好冇成功感咁...
回復 支持 反對

原帖由 龍之心 於 8-12-2008 21:31 發表
如果知咩事...話比我地知...原來我都有個稱係有問題
係game入面就有拎到...但出到黎steam個網睇係冇拎到=[

佢地回復左我, 但個答案講左等於冇講

We are still ironing out all of the wrinkles with our Achievements System. Thank you for your patience in this matter. Some people have found some glitches as to why some achievements are not recorded. Please visit the L4D forums for further information.

而家我覺得呢個係個BUG
回復 支持 反對

原帖由 乂絕望乂 於 9-12-2008 23:24 發表
講起成就...

有次我係最終章先加入..果次就訓教見到有間最終章咪入去玩下...

點知玩完就拎左個DO NOT DISTURB 同 STAND TALL -.-

搞到好冇成功感咁...

咁奇怪...宜2個都要打晒成張先拎到...但你一入就係最終章先爆咁都有=[
唔公平[[bao_29]]
回復 支持 反對

我明明拎左
LAMB 2 SLAUGHTER
As an Infected, incap a Survivor who has entered and left a safe room.

但在這裡沒有顯示...http://steamcommunity.com/profiles/76561197997198307/stats/L4D

不過在遊戲有顯示

回復 支持 反對